Julbordsvisning på Waterfront i Stockholm

Fällmans Kött, Fiskhallen Sorunda, Grönsakshallen Sorunda och Smakriket dukar upp inspirationsbordet för julen på Waterfront.

Träffa utvalda leverantörer och låt dig inspireras. Oavsett om du söker nyheter till jul, vill mingla med branschkollegor eller under ledning av Stockholm Culinary team pröva dig igenom vilken av Fiskhallens rökta laxar som passar bäst för julbordet.  Kom till Waterfront i Stockholm 21:a oktober.

Anmäl dig här

2019-10-03T13:33:51+00:00

Välkommen på Julbordsvisning

Missa inte vår Julbordsvisning 21:a oktober. Anmäl dig här

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng