Sillens väg till julbordet

Serveringen av sillen på julbordet startar med att vattna ur din saltsill, har man inte utrymme eller inte hinner med kan man hos oss på fiskhallen beställa prinsens klargravade sill. En bra grund för att sedan sätta sin egen prägel med hemkryddad lag.
Matjessill är lite pyssel med om man gör den själv, där erbjuder vi ett par riktigt bra sorter, prova även våran danska röda kryddsill.
Givetvis så har vi även basen för sillbordet såsom löksill, senapssill med flera sorter.
2019-12-10T13:06:14+00:00

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng