Årets Kockelev och Årets Kockelever

Årets kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och Ulrika Brydling arrangerar tävlingen Årets Kockelev och Årets Kockelever.

Genom tävlingen vill Årets Kock främja tillväxten i branschen, skapa möten mellan elever, etablerade kockar och andra branschaktörer samt utbilda och inspirera framtidens kockar.

Detta är den största satsningen som görs mot kockelever under gymnasietiden.

Anmälan skickas senast den 7:e Februari till ulrika@brydling.se

För ytterligare information, datum etc. klicka här.

2019-12-12T12:39:10+00:00

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng