Som ett led i att stötta våra svenska kockar så är vi på Fiskhallen en av sponsorerna för Culinary team i Stockholm.

Stockholm Culinary Team är ett regionallag som består av 11 kockar och konditorer från Stockholm och Uppland med flertalet tävlingar bakom sig. Laget bildades av kocklegenden Kurt Weid på 90-talet med målet att få igång den gastronomiska utvecklingen i huvudstaden.

Med OS-guld både 2012 och 2016 i bagaget så slipar man nu på det sista inför OS i Stuttgart 14-19 Februari 2020.

För att läsa mer så gå in på Culinary teams hemsida: Tryck Här

Aktuella lagmedlemmar

  • Jens Ericsson, Lagledare, Martin & Servera
  • Douglas Fagerman, Lagledare, Chefly
  • Tim Waage, Tapas, Frilans
  • Niclas Forsström, Showfat, Konstnärsbaren
  • Albin Petersson, Showfat garni, Strömma krog och kanalbar
  • Sebastian Lopez, 3 förrätter, Nosh and chow
  • Niklas Ekholm, 5 rätters, Hackholmsund
  • Adam Nilsson, 5 rätters, Konstnärsbaren
  • Johanna Rampitsch, Petit four, Stadshuskällaren
  • Jessica Pettersson, Dekor och Petit four
  • Constance Loeper, Dessert, K-märkt
  • Gustav Vilander, Elev, Högberga gård
  • Gustav Nyman, Elev, Frenchi
  • Julia Sandgren, Elev, Stockholms hotell och restaurang skola