Hälleflundra från de norska djupa fjordarna

 

En av våra många leverantörer är Norgebaserade Sterling White Halibut.

I de kristallklara djupa fjordarna utanför Ryfylke i sydvästra Norge, växer sig Hälleflundrorna stora och fina. Ca. 5 år tar resan från Yngel i kläckeriet vid Rörvik till ätklar fisk i Hjelmeland. Man har då en snittvikt på ca. 6 kg.

Vi jobbar med en storlek som är 7-9 kg.

Att man har en hög kvalitet på sina produkter har man under sina snart 20 år fått bevis på då man flertalet gånger varit med som ingrediens i Bocuse samt andra tävlingar.

2020-01-30T13:44:26+00:00

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng