Skaldjursinspiration

 

Då och då har vi workshops hos oss för er kunder.

Måndagen den 3:e Februari var det dags för årets första. Denna gång hade vi tillsammans med Norway King Crab  bjudit in kocken Jeff Tyler från restaurang TITU i London för att laga upp smakprover och prata om vårat utbud av  färska skaldjur.

2020-02-06T06:35:40+00:00

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng