Utmanarna 2020

 

Vi behöver din hjälp att hitta branschens bästa förebilder

Utmanare som engagerar och inspirerar med sitt hållbarhetsarbete! Vet du en – eller flera – värdiga vinnare till hållbarhetspriset Utmanarna 2020? Nominera nu!

Utmanarna är Martin & Serveragruppens hållbarhetspris för restauranger i privat eller offentlig sektor.                                                                                                        Tävlingen har fyra klasser-matsal, kök, disk och bar. Sista nomineringsdatum för årets tävling är 15:e Mars 2020.

De fyra vinnarna koras högtidligen vid en prisutdelning på Sorundahallarna i april 2020.

För mer information och nomineringar: Tryck Här.

2020-02-10T13:36:32+00:00

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng