Sedan coronapandemins start har hotell och restauranger gjort allt de kan för att motverka smittspridning och samtidigt rädda sina verksamheter. Med stor kreativitet och god anpassningsförmåga har man arbetat enligt myndigheternas riktlinjer och restriktioner. Martin & Servera-gruppen vill, precis som alla andra, se en levande restaurangbransch när krisen klingat av.

Tillsammans med utvalda leverantörer väljer Martin & Servera-gruppen att satsa på att stötta restaurangbranschen i en tuff tid. Genom annonsering på mer än tusen digitala stortavlor över hela Sverige och en bred kampanj i sociala medier uppmuntras alla privatpersoner att köpa med frukost, lunch och middag från sin lokala restaurang under parollen #stöttadinlokalarestaurang

”Vi står bakom våra kunder som länge kämpat hårt. Med den här viktiga kampanjen vill vi skapa bred uppmärksamhet och inspirera privatpersoner att stötta branschen på alla sätt de kan.” Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör på Martin & Servera

Genom att stötta din lokala restaurang så stödjer du även företagen som jobbar bakom kulisserna. Vi tänker specifikt på odlarna, uppfödarna och fiskarna vars företag ofta är helt beroende av att restaurangerna handlar.

I och med kampanjen erbjuder Martin & Servera-gruppen även branschen en serie gratis webbinarier på temat ”Efter pandemin – restaurang 2.0”.
För att kolla, följ länken https://www.martinservera.se/webbinarium-efter-pandemin