Loading...
Lediga jobb2019-02-25T10:30:25+00:00

Har du ett brinnande intresse för sjömat och vill arbeta i ett nystartat och litet företag som har hållbarhet och kvalitet som främsta drivkrafter? Har du dessutom stort kundfokus, är innovativ och gör det lilla extra för att även få den kräsne krögaren nöjd? Är ditt mål att kunden ska bli glad när våra varor levereras? Då är vi rätt företag för dig!

Det finns många skäl till att välja ett jobb på Fiskhallen Sorunda. Hos oss handlar det inte bara om att lyfta låda från ett ställe till ett annat eller registrera order. Oavsett på vilken avdelning du arbetar får du vara med och bidra med din kompetens och ditt engagemang för att få kunden nöjd. Andra skäl till att jobba hos oss; den familjära atmosfären, möjligheten att få tänka nytt och testa nya produkter, kollegor som brinner för det vi gör, korta beslutsvägar, att du får bidra med idéer som gör att företaget utvecklas och växer.

Gör en generell ansökan

Vi är alltid på jakt efter begåvade människor som kan stärka vårt bolag. Alla spontanansökningar hanteras via ett rekryteringsverktyg i vårt moderbolag Martin & Servera. Om du vill registrera dig i vår CV-databas, gör en generell ansökan.

Skicka jobbansökan

Klicka på knappen Generell intresseanmälan på Martin & Serveras sida

Innesäljare som hajar sjömat

Nu har vi äntligen slagit upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist – Fiskhallen Sorunda. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Vill du jobba med stort hållbarhetsfokus och bidra till att vi kan fortsätta att fiska ifrån våra vatten även om 50 år? Med denna värdegrund att stå på samt ett galet driv och en stor servicekänsla tror vi att du har hittat rätt företag!

Inte allt för sällan kommer kunden på andra sidan luren att vara krävande. Men det där gillar du och ger dig sjutton på att du ska höra ett leende innan den numer nöjda kunden säger hejdå. Du lyckades till och med hitta precis den produkt som de inte ens visste att de saknade! Ett lika flexibelt och varm bemötande har du även mot dina kollegor. I ett litet gäng som vi är gäller det att alla hjälper varandra i vått och tort om det så handlar om att köra ut en försenad leverans till kund eller ta emot en leverans med pilgrimsmusslor.

Då vi har fler av Stockholms mest kräsna krögare på vår kundlista, kan det vara skönt för dig att luta dig tillbaka mot din egen höga kompetens inom mat ifrån sjö och hav. Vi blir inte förvånade om du tipsar kunden om den nyinkomna MSC-märkta långan och kanske till och med ett tillhörande recept som du själv har provat att laga, och vips kan man hitta ”din rätt” på kundens meny månaden efter.

Du gillar att ligga steget före och då du ofta har kontakt med samma kunder lär du dig deras inköpsmönster och ordern blir rätt även när kunden själv inte hajar. Vi gillar att du är ödmjukt nyfiken och uppmuntrar att du slänger ut frågor till dina kollegor om det så är att du inte hittar artikelnumret på valthornssnäckor eller förstår skillnaden mellan Demoiselles d’Agon och fines de Normandie. Det finns garanterat fler som gärna kan svara.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid men kan komma att förändras och utökas till kvällar och vissa lördagar längre fram då verksamheten växer. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.

Vem är du?

  • du är en fena på försäljning och kan håva in de mest svårflirtade kunderna.
  • även om vi kanske jobbar lite annorlunda än andra bolag i branschen, är det ett megaplus om du jobbat med försäljning av livsmedel inom grossistledet.
  • du har jobbat i kök. Om du själv har tillagat våra produkter så tror vi att du lättare kan förstår vad kunden vill ha.
  • kan massor om fisk, skaldjur och allt som lever och växer under vattenytan.
  • du tvekar inte en sekund att dra på dig gummistövlarna, hjälpa en kollega i sjönöd och hugga i där det behövs.
  • du kan hantera en kunds order i telefonen samtidigt som du registrerar allt i vårt affärssystem, alltid lika lösningsfokuserad.
  • du är en envis optimist med kämpaglöd! I ett litet och nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba för att bli Sveriges bästa sjömatsgrossist!

Vad får du av oss?

  • prata med människor! Du får prata med alla möjliga olika människor, vilket garanterar en allt annat än grå vardag.
  • ett självständigt arbete med stor frihet att fatta beslut inom ditt område, med korta beslutsvägar.
  • en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
  • möjlighet att glänsa inom ditt specialområde fisk och skaldjur, t.ex. när kunden ska sätta sin nya meny och ber dig om råd.
  • ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
  • kollegor med superkompetens om våra produkter då vi tänker oss att skapa ett dreamteam av matnördar som gärna diskuterar olika filétekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast hållbart odlade fiskarten.
  • en familjär, handlingskraftig och flexibel och organisation.Hur gör jag?För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.
  • För frågor, kontakta Magnus Leidstedt på nummer 070-733 97 79. Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 20 december 2018.

Hur gör jag?

För frågor, kontakta Magnus Leidstedt på nummer 070-733 97 79. Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 20 december 2018.

Vårt moderbolag Martin & Servera stöttar oss i hanteringen av ansökningar i den här rekryteringen.

Ansök

Kallskänka med hjärta för sjömat

Nu har vi äntligen slagit upp portarna till Stockholms nya sjömatsgrossist – Fiskhallen Sorunda. I samarbete med våra två systerbolag Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött hoppas vi på att kroka fast stans bästa (och mest kräsna) krögare. Vill du jobba med stort hållbarhetsfokus och bidra till att vi kan fortsätta att fiska ifrån våra vatten även om 50 år? Med denna värdegrund att stå på samt ett galet driv och en stor servicekänsla tror vi att du har hittat rätt företag!

Intresse och nyfikenhet för sjömat utgår vi ifrån att du redan har! Du har antagligen erfarenhet av att ha arbetat i restaurang eller storkök där du kommit i kontakt med dessa fantastiska produkter. Du hajar att det finns en uppsjö av restriktioner gällande matsäkerhet och livsmedelshygien. När du har allt detta på plats kan du tryggt ta dig an ditt arbete av skaldjurskokning och gravning och rökning av fisk.

Vår kundlista kommer med största sannolikhet att består av några av Stockholm mest kräsna krögare som kommer att ställa höga krav på oss. Här har du stor fördel av dina tidigare erfarenheter som gör att du även kan komma med tips om hur man faktiskt skulle kunna röka en röding eller koka hästskokrabbor på ett ännu bättre sätt än vad kunden föreslog i första läget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Västberga som ligger precis söder om Stockholm city.

Vem är du?

Om du har läst annonsen så här långt så har du förhoppningsvis fått en hyfsad bild av vem vi söker, men lite mer konkret kan nämnas att…

  • du är en fena på att tillaga fisk, skaldjur och annan sjömat. Om du jobbat med rökning och gravning av fisk blir vi imponerade.
  • du har jobbat i storkök med stora volymer mat, fördelsvis fisk och skaldjur.
  • livsmedelshygien är ett område som du känner dig trygg i.
  • vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en superkraft i företaget. Om du söker som tjej blir vi upp över öronen lyckliga men vi blir glada om du som kille söker med.
  • du är flexibel och tvekar inte en sekund att dra på dig gummistövlarna, hjälpa en kollega i sjönöd och hugga i där det behövs i övriga produktionen.
  • du är en glad lax med kämpaglöd! I ett litet och nystartat bolag gäller det att hålla humöret uppe när det blåser lite motvind, och med gemensam positiv energi jobba för att bli Sveriges bästa sjömatsgrossist!

Vad får du av oss?

  • en arbetsplats i nya fräscha lokaler.
  • ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
  • kollegor med superkompetens om våra produkter då vi tänker oss att skapa ett dreamteam av matnördar som gärna diskuterar olika filétekniker, bästa tid och vatten för hummerfiske eller den senast hållbart odlade fiskarten.
  • en familjär, handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation.
  • det som du i övrigt kan tänkas behövas som fast lön, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe.

Hur gör jag?

För frågor, kontakta Thomas Levhorn på nummer 073 – 658 41 14.

Visst låter det spännande?! Ansök så snart som möjligt dock senast den 4 februari 2019.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

Ansök

Utesäljare till Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött som älskar mat

Är du en matnörd som är sugen på att ta dig an de mest kräsna krögare som Sverige kan presentera? Du räds inte utmaningar och gillar att överträffa kundernas förväntningar. Engagemang, energi, kvalitet och kundfokus är ord som kännetecknar oss.

Vi söker efter en driven utesäljare med ett galet matintresse som kan hjälpa oss att bli ännu bättre på det vi gör. Du är nytänkande, gillar att ligga steget före och ser hellre möjligheter än hinder. Då vi har många av Stockholms mest kräsna krögare på vår kundlista kan det vara skönt för dig att luta dig tillbaka mot din egen höga kompetens inom fisk och kött. Du trivs med att ena stunden småprata med kocken i det lilla köket och i nästa stund halstra röding eller grilla sliders på en mässa för en massa branschmänniskor.

I kundmötet har du gärna med dig en egen filékniv och fiskbenspincett för att tipsa om bästa sättet att hantera våra fina råvaror. Det kanske till och med är så att du är världsbäst på att guida en vilsen kund rätt och när du lämnar kunden så har ni tillsammans satt bästa menyn – helt anpassad utifrån säsongens bästa produkter!

Tillsammans med ett gäng andra matnördar ser du till så att vi når ut, inte bara till finkrogen, utan även till lunchserveringen och krogen på hörnan. Att hitta rätt produkt till rätt kund kräver kunskap och öppna öron! Vi gillar att du är ödmjukt nyfiken och uppmuntrar att du slänger ut frågor till dina kollegor om du tycker att det är svårt att förklara skillnaden mellan Demoiselles d’Agon och Fines de Normandie. Det finns garanterat fler som gärna kan svara.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är i Västberga, precis söder om Stockholm city.

Vem är du?
• Du ser dig som en matnörd med fokus på den proteinrika delen av tallriken.
• Du är en fena på försäljning och kan håva in de mest svårflirtade kunderna.
• Du är en envis optimist med kämpaglöd och ett affärsmässigt driv!
• Erfarenhet från försäljning av livsmedel inom grossistledet är ett stort plus, men än viktigare är att ditt hjärta klappar för mat i allmänhet och kött och fisk i synnerhet.
• Erfarenhet från restaurangbranschen är riktigt bra, då vi tror att det ger dig större förståelse för kundens behov.
• Du har en kommunikativ ådra, är engagerad och får saker och ting att hända.
• Du är flexibel och tvekar inte en sekund att rycka in då en kollega är i nöd.

Vad får du av oss?
• Prata med människor! Du får prata med alla möjliga olika människor, vilket garanterar en allt annat än grå vardag.
• Ett självständigt arbete med stor frihet att fatta beslut inom ditt område.
• En arbetsplats i nya fräscha lokaler.
• Ett bolag som gillar dig och dina nya idéer och där nästan allting är möjligt.
• Kollegor med massor av kunskap om våra produkter. Vi har t.ex. matnördar som gärna diskuterar marmoreringsgraden i köttet eller bästa tid och vatten för hummerfiske.
• En familjär, handlingskraftig och flexibel organisation med korta beslutsvägar.
• Det som du i övrigt kan tänkas behöva, som fast lön, friskvårdsförmåner, extra ledighetsdagar, möjlighet att köpa hem våra fantastiska produkter till bra pris och färsk frukt på arbetsplatsen mm.

Hur gör jag?
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen. Har du några frågor, ring verksamhetschef Erland Abbe på telefon 070-648 84 33.

Ansök så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande, men senast 25 mars 2019.

Ansök

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng