Till sidans huvudinnehåll

Vi söker ny kollega

Vi söker ny kollega
Ser du dig själv som en fiskförädlare med öga för perfektion? Då kanske du är vår nya kollega.
Vi söker dig som har ett äkta sjömatsintresse och vet hur du får fram de absolut finaste filéerna. Som fiskförädlare är du en av de viktigaste spelarna i vår kedja. Du är den som har koll på hur havsaborren ska fjällas, marulken ska fileas och gäddan malas. Du är ansvarstagande och har ett öga för perfektion, det är ditt hantverk som kundens ögon kommer att mötas av då de packar upp dagens leverans. Service och kundfokus är verkligen din grej!

Läs mer och sök tjänster här

Upptäck mer om Fiskhallen

Resurseffektiv verksamhet

Hållbarhet

Resurseffektiv verksamhet

Vi arbetar med att effektivisera användningen av resurser i vår verksamhet genom att exempelvis reducera utsläpp och minska svinn och energiförbrukning. Nedan presenteras några av de förbättringsåtgärder som vi har implementerat och kommer att fortsätta att arbeta med i framtiden.
God arbetsgivare

Hållbarhet

God arbetsgivare

Våra medarbetare utgör grunden för vår framgång och för oss är det viktigt att medarbetarna trivs, utvecklas, mår bra och känner sig trygga.
Levande skaldjur

Sortiment

Levande skaldjur

Alla kockar vill arbeta med så färska råvaror som möjligt och när det kommer till fisk och skaldjur är det ännu viktigare.
Havstenssunds ostron

Våra fiskare

Havstenssunds ostron

Sveriges första kommersiella odling av ostron. Odlingarna ligger i närheten av Havstenssund i Norra Bohuslän som dessutom är ett gammalt och välkänt centrum för ostronhandel.