Loading...
Aktuellt2019-06-14T07:55:06+00:00

Nyheter

Ostron från Orust

Från första September har vi de bästa ostronen i världen, säger Adrian på Orust shellfish. Därför är det viktigt att ta ostronen i rätt säsong, ju kallare vatten desto [...]

Årets Kockelev och Årets Kockelever

Årets kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och Ulrika Brydling arrangerar tävlingen Årets Kockelev och Årets Kockelever. Genom tävlingen vill Årets Kock främja tillväxten i branschen, skapa möten mellan elever, [...]

Sillens väg till julbordet

Serveringen av sillen på julbordet startar med att vattna ur din saltsill, har man inte utrymme eller inte hinner med kan man hos oss på fiskhallen beställa prinsens klargravade sill. En [...]

Fiskhallen Sorunda på Instagram

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng